Ενημερωτικό Υλικό

Κατεβάστε τα σε μορφή PDF

Παράταση υποβολής αιτήσεων συμμετοχής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παράταση υποβολής αιτήσεων συμμετοχής
στο πρόγραμμα «Ολοκληρωμένη Τοπική Δράση για την Κοινωνική και Εργασιακή Ένταξη Ευάλωτων Κοινωνικά Ομάδων του Δήμου Αμαρουσίου»

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΑΜΑΡΥΣΙΑ ΑΡΤΕΜΙΣ» ανακοινώνει παράταση της υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στην Πράξη με τίτλο: “Ολοκληρωμένη Τοπική Δράση για την Κοινωνική και Εργασιακή Ένταξη Ευάλωτων Κοινωνικά Ομάδων του Δήμου Αμαρουσίου” και προσκαλεί τους/ τις ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής και τα σχετικά δικαιολογητικά.

Η υποβολή των Αιτήσεων Συμμετοχής και των απαιτούμενων δικαιολογητικών γίνεται καθημερινές, από Δευτέρα έως Παρασκευή, τις ώρες 10:00 - 14:00, στο ισόγειο του Δημαρχείου Αμαρουσίου [δ/νση: Β. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα, Μαρούσι].

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν κάτοικοι του Δήμου Αμαρουσίου, οι οποίοι είναι άνεργοι (εγγεγραμμένοι/ες στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ και με κάρτα ανεργίας σε ισχύ ή σε ειδικό κατάλογο του ΟΑΕΔ, εκτός Μητρώου ανεργίας), καθώς και ανήκουν στις παρακάτω κατηγορίες:

  • Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)
  • Αρχηγοί μονογονεικών οικογενειών
  • Μακροχρόνια άνεργοι άνω των 45 ετών
  • Άτομα ευρισκόμενα σε κατάσταση φτώχιας/ απειλούμενα από φτώχεια (με ετήσιο προσωπικό εισόδημα χαμηλότερο από το εκτιμώμενο από την ΕΛ.ΣΤΑΤ. όριο της φτώχειας στην Ελλάδα - 6.591,00 ευρώ).

Οι άνεργοι που υποβάλλουν αίτηση θα συνεχίσουν κανονικά τη διαδικασία ανανέωσης της κάρτας ανεργίας τους, μέχρι να ενταχθούν σε κάποια δράση.

Στόχος του προγράμματος είναι η προώθηση στην απασχόληση 80 ανέργων που απειλούνται με αποκλεισμό από την αγορά εργασίας και ανήκουν αποδεδειγμένα σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Η Πράξη με τίτλο «Ολοκληρωμένη Τοπική Δράση για την Κοινωνική και Εργασιακή Ένταξη Ευάλωτων Κοινωνικά Ομάδων του Δήμου Αμαρουσίου», της δράσης 3: «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες» της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: «Πρόληψη και αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού ευπαθών ομάδων του πληθυσμού» του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 4: «Πλήρης ενσωμάτωση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) υλοποιείται από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη ΑΜΑΡΥΣΙΑ ΑΡΤΕΜΙΣ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων και αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του έργου http://www.amarysia-artemis.gr, και να απευθυνθούν στον 2ο όροφο του Δήμου Αμαρουσίου στην κα Κατερίνα Λαφιώτου, τηλ.  2132038247, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Ώρες εξυπηρέτησης κοινού: 08:00 – 11:00

bottom

Αίτηση Συμμετοχής Ωφελουμένων

aitisi-epix

portal

Newsletter Sign Up

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα μας